Basiscursus Energie

In 2024 geeft KempenEnergie wederom een aantal keer de succesvolle Basiscursus Energie.

Wil je meer inzicht krijgen in hoe je energie kunt besparen en zelf duurzaam kunt opwekken, dan is de Basiscursus Energie wellicht iets voor jou. In vier avonden krijg je een totaaloverzicht van wat er allemaal mogelijk is, en hoe je daarin keuzes kunt maken.

Met die informatie kun je aan de gang in je eigen situatie maar je kunt er ook anderen mee helpen door energiegids (of coach) te worden bij KempenEnergie of een andere energieclub.

De volgende 4-avondse cursus vindt plaats op: woensdag 3 april, dinsdag 9 april, donderdag 18 en 25 april, aanvang 20.00 uur. Locatie: EnergieLAB, Industrieweg 23b, Hapert.

De cursus in gratis voor leden van KempenEnergie. Je kunt lid worden voor € 25,- per jaar. Niet leden betalen € 100,-.

Andere energieverenigingen of coöperaties kunnen de cursus inkopen voor €600,- ongeacht het aantal deelnemers; deelname staat dan wel open voor mensen buiten de eigen organisatie. De basiscursus exclusief voor eigen leden in huis halen kost €1200,-. (bedragen zijn incl. btw)

De cursus wordt in principe gegeven in het EnergieLAB van KempenEnergie in Hapert. Op verzoek wordt de cursus ook op andere locaties gegeven.

Vul onderstaande gegevens in om je op te geven.