Nieuws

Basiscursus Energie.

Basiscursus Energie

Wil je meer inzicht krijgen in hoe je energie kunt besparen en zelf duurzaam kunt opwekken, dan is de Basiscursus Energie wellicht iets voor jou. In 3 avonden krijg je een totaaloverzicht van wat er allemaal mogelijk is, en hoe je daarin keuzes kunt maken.  

Hoe kun je energie besparen door goed te isoleren en door warmte terug te winnen? Hoe ga je efficiënt met energie om, en welke vormen van duurzame energie kunnen er in een woning toegepast worden? Wat zijn de voorwaarden om een warmtepomp verantwoord toe te passen. Welke maatregelen komen in aanmerking voor subsidie en hoe zijn die te verkrijgen zijn. En zo veel meer.

De opgedane kennis kun je gebruiken om plannen te maken voor je eigen woning, maar je kunt er ook anderen mee vooruit helpen. In dat laatste geval verwelkomt KempenEnergie je graag als Energiegids. Aanmelden kan via info@kempenenergie.nl. Daar kun je ook met vragen terecht. 

In september vindt de Basiscursus Energie van KempenEnergie plaats in Valkenswaard met het speciale doel om Energiegidsen uit die omgeving te werven voor een daar te starten energieloket. 

De cursusdata zijn: 7, 11 en 21 september, aanvang: 19.30 uur.
Locatie: Carolus, Oranje Nassaustraat 8, Valkenswaard.