Zonneprojecten van Kempen Energie

Collectieve zonneprojecten

KempenEnergie maakt gebruik van de Postcoderoosregeling (www.postcoderoosregeling.nl) om collectieve zonneprojecten in de regio te realiseren. Deze projecten zijn vooral bedoeld voor mensen die geen of te weinig zonnepanelen op hun eigen dak kunnen leggen. Voor deze projecten worden speciale coöperaties opgericht.

Wil je op de hoogte gehouden worden van zonneprojecten in jouw regio, klik dan hier

Filmpje opening zonnedak Braambos

ZonopdeKempen-Braambos

We zijn een derde zonnedak project gestart, en wel in Westerhoven, Braambos. Via onze Nieuwsbrieven kunt u informatie krijgen over de vorderingen.
De inschrijving voor Braambos  is gesloten, alle paneel participaties zijn uitgegeven.
Ga hier naar onze speciale Braambos project pagina

 

Klik hier om te kijken of je energieleverancier mee doet met postcoderoos projecten en je dus je energiebelasting terugkrijgt

ZonopdeKempen-Kraanvogel

Klik op de foto voor een filmopname van de Kraanvogel.

Deze coöperatie is eigenaar van de zonnepanelen op het dak van sporthal De Kraanvogel in Eersel. De leden van deze coöperatie hebben geld bij elkaar gelegd om een installatie van 250 zonnepanelen te realiseren. Als de zon schijnt, plukken zij er dan ook de voordelen van. Via deze link krijg je een actueel beeld van de opbrengst van het zonnedak op De Kraanvogel.
De Kraanvogel is volgeboekt

Collectieve zonneproject-Stokkelen

De aanleg van het zonnedak Stokkelen is gereed.
Klik hier voor de voortgangsrapportage van de aanleg

ZonopdeKempen heeft een tweede zonnedak aangelegd, dat op Stokkelen ligt. Hier gaat het om 258 zonnepanelen; 1 zonnepaneel is goed voor ongeveer 235 kWh per jaar.
Stokkelen is volgeboekt.
Klik hier voor meer informatie over het project Zon op Eersel Stokkelen

Coöperatie Zonnepark Welschap

Er zijn nog panelen beschikbaar !!

Op de Vliegbasis Eindhoven komt een zonnepark van ruim 11.000 zonnepanelen. KempenEnergie heeft hiervoor samen met 4 andere regionale energie verenigingen/coöperaties de coöperatie Zonnepark Welschap opgericht. Uit ons werkgebied mogen inwoners uit de volgende dorpen meedoen: Wintelre, Oirschot, Spoordonk, Vessem en Knegsel. Meedoen met dit zonnepark kan via www.zonneparkwelschap.nl

Coöperatie Zon op Oirschot

Ook in Oirschot is een coöperatie actief, zie ZonopOirschot.nl