KempenEnergie opent op zaterdag 12 september een EnergieLoket in Bergeijk.

Bij het EnergieLoket kunnen inwoners van de Kempen gratis terecht met al hun vragen over energiebesparing en duurzame energieopwekking. Het loket is wekelijks geopend op zaterdag tussen 10.00 – 12.00 uur.

Zie ook de video van de opening van het energieloket door de wethouder van Bergeijk, Stef Luijten.

Bij het EnergieLoket wijzen vrijwilligers van KempenEnergie (EnergieGidsen) inwoners de weg in de grote hoeveelheid informatie die beschikbaar is als het gaat om energiebesparing en duurzame opwekking van energie. Inwoners hebben veel vragen over deze onderwerpen. Wat zijn de alternatieven voor verwarming met aardgas? Kunnen er zonnepanelen op m’n dak en hoeveel heb ik er dan nodig? En heeft spouwisolatie wel zin of kan ik juist beter m’n huis ventileren om het zuiniger en gezonder te maken? Heb jij ook zulke vragen? Kom dan eens langs bij het EnergieLoket, de vrijwilligers helpen je graag op weg!

Het EnergieLoket in Bergeijk is te vinden in de Bibliotheek, ’t Hof 82 in Bergeijk. Uiteraard houden we ons bij het EnergieLoket aan de richtlijnen van het RIVM. Het loket is tot stand gekomen op verzoek van en in samenwerking met de gemeente Bergeijk.

De opening van het loket in Bergeijk is na Eersel, Bladel en Oirschot het vierde EnergieLoket van KempenEnergie in de Kempen. Wil jij ook je eigen, schone en betaalbare energie opwekken en kies je voor een duurzame leefomgeving? Kom naar een van de EnergieLoketten of neem contact op via www.KempenEnergie.nl.

KempenEnergie is een vereniging en streeft naar een energieneutrale Kempen door alle energie die wij als inwoners van de vijf Kempengemeenten gebruiken, ook binnen de Kempengemeenten op te wekken. Daarom is het nodig dat we zoveel mogelijk energie besparen. Ook willen we alle mogelijkheden benutten om duurzame energie op te wekken in De Kempen. Als inwoner van De Kempen bieden wij je mogelijkheden om mee te doen en alleen of in een collectief bij te dragen aan deze energietransitie. Het EnergieLoket is één van de vele diensten die KempenEnergie vrijblijvend biedt aan inwoners van De Kempen.