EnergieLoketten weer open
vanaf zaterdag 11 september

Nu de vakantieperiode voorbij is, gaan de EnergieLoketten van KempenEnergie weer open. Vanaf zaterdag 11 september kunnen inwoners van de Kempen elke zaterdag langskomen bij één van de vier loketten. Hier kan iedereen terecht met vragen voor tips en informatie over het verlagen van je energierekening en het opwekken van duurzame energie op je eigen huis of via een collectief zonnedak.

De EnergieLoketten zijn te vinden in de bibliotheek van Eersel, Bergeijk en Bladel en in het oude Raadhuis in Oirschot. Van 10:00 tot 12:00 kan je binnenlopen zonder afspraak. Er zijn geen kosten aan verbonden. Veel besproken onderwerpen zijn de aanleg van zonnepanelen, het vervangen van je CV-ketel, het verbeteren van je isolatie maar ook het geven van een second-opinion op offertes of het meedenken over het verlagen van de energierekening zijn onderwerp van gesprek.

Het EnergieLoket wordt gratis aangeboden door KempenEnergie. Dé vereniging in de Kempen die zich inzet voor een energieneutrale Kempen. De Energie Gidsen van KempenEnergie hebben een bouwtechnische achtergrond en zijn ervaringsdeskundigen wanneer het gaat om het verduurzamen van je huis. Kijk voor meer informatie op www.kempenenergie.nl