Energie@Wonen Expo 2022

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Zaterdag 21 mei 2022 vindt op en rondom ’t Hof in Bergeijk de 2e editie van de Energie@Wonen Expo plaats. Tijdens deze energiebeurs laat KempenEnergie, in samenwerking met verschillende bedrijven, zien wat de mogelijkheden zijn om een woning energiezuinig te maken en om zelf energie op te wekken. Op de Expo kunt u stands bezoeken, demonstraties zien en lezingen bijwonen.

Stands

Duurzame bedrijven uit de regio, experts op het gebied van o.a. zonnepanelen, isolatie, warmtepompen, LED-verlichting of houtpellet-cv’s, laten in hun stand op de Expo zien hoe u uw huis kunt verduurzamen. Bij deze ondernemers zult u de nieuwste producten en technieken aantreffen en ze staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Ook KempenEnergie zal met een aantal Energiegidsen een stand bemannen, waar u terecht kunt met al uw vragen over energie. Bijvoorbeeld over hoe u energie kunt besparen en wat de alternatieven zijn voor verwarming met aardgas. Of er zonnepanelen op uw dak kunnen en hoeveel u er dan nodig hebt. Er is overal veel informatie over thuis energie besparen te vinden, de EnergieGidsen van KempenEnergie wijzen u de weg.

Bedrijven die mee willen doen aan de Energie@Wonen Expo kunnen zich nog aanmelden via het mailadres: info@kempenenergie.nl onder vermelding van Expo 2022.

Presentaties

Naast de diverse stands van bedrijven, zullen er verschillende presentaties gegeven worden over duurzame energie-opwekking en energie besparen. Zo zal er een lezing gegeven worden over het leggen van zonnepanelen, de nieuwste subsidies waarvan u gebruik kunt maken en rondom de nieuwste innovaties in de LED-verlichting. Daarnaast zal de gemeente Bergeijk aanwezig zijn om hun ambities rondom grootschalige energie-opwekking en het energieneutraal maken van de gemeente Bergeijk met u te delen.

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Het lijkt bijna niet meer de vraag of je elektrisch gaat rijden maar wanneer en hoe. Daarom zal de mogelijkheid bestaan om kennis te maken met elektrisch rijden.

Er zal er een stand ingericht zijn voor elektrisch rijden. Bent u geïnteresseerd in het uitproberen of het aanschaffen van een elektrische auto? Beleef de ervaring van elektrisch rijden op de Expo.

Zet de datum dus alvast in uw agenda en breng op zaterdag 21 mei tussen 10.00 – 17.00 uur een bezoek aan de Energie@Wonen Expo op ’t Hof in Bergeijk.

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden