De energierekening van een gemiddeld Nederlands huishouden wordt al snel gemiddeld €45 lager per jaar als alle gloei- of halogeenlampen in één keer worden vervangen door ledlampen (bron: Milieu Centraal 2018). Dat scheelt jaarlijks 125 kg minder CO2 uitstoot.

www.ledadvisor.eu is een webshop waar men voor elke lamp binnen één minuut een passende ledlamp met warm wit licht kunt bestellen. De webshop kenmerkt zich door een bijzonder vriendelijke intuïtieve zoekstructuur. Consumenten hoeven geen verstand van verlichting te hebben, want die expertise zit ingebouwd in de website. Je krijgt bijv. altijd ledlampen met warmwit licht, precies als een gloeilamp.

De prijzen van ledlampen variëren van 2,50 euro (40W peertje met dikke schroeffitting) tot 27,95 euro voor een exotische 100 cm Philinea lamp.

70% van de aangeboden ledlampen zijn van de merken Philips of Osram. Omdat sommige producten niet in de portfolio van Philips of Osram bestaan, is de resterende 30% afkomstig van BAILEY, CALEX en MODEE.

Op voorraad: voor 16.00 h besteld, volgende dag geleverd.