PureSolar is een familiebedrijf gevestigd in Valkenswaard. Met onze medewerkers zetten we ons in om zowel particulieren en bedrijven van Zonne-Energie te voorzien.

Samen maken we Nederland in een rap tempo groener

Dat doen we door het monteren en installeren van kwalitatief hoogstaande merken zonnepaneelsystemen en omvormers. Zowel bij particulieren als bij bedrijven. We hebben inmiddels een goede naam hoog te houden. Je ziet ons niet alleen in de regio maar al zo’n beetje in heel Zuid-Nederland op het dak. We leveren vakwerk en we bieden onze klanten optimale zekerheid. Dat kunnen we omdat we als enige bedrijf in de branche zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Zonne Energie (SGZE), Stichting InstallQ en prestatiemonitoring. Zekerheid op zowel het complete systeem, de energieopbrengst van het systeem als eventuele calamiteiten bij de leverancier van de panelen.

We adviseren onze klanten niet slechts op gebied van een zonnepanelensysteem, maar over een totaal energiesysteem (zonnepanelen, batterijen, laadpalen en ander smart home oplossingen) gericht op directe consumptie van opgewekte zonnestroom.

We gaan ver voor onze klanten en dat betaalt zich terug. Niet alleen in uiterst tevreden ambassadeurs maar ook in fantastische reviews die je hier kunt lezen. En betere reclame kun je je niet wensen. Daarom zijn we trots op ons complete team PureSolarStars. Het zijn onze visitekaartjes naar al onze klanten.

Contactpersoon: Ron de Proost
tel. 040-7600977
mail: info@puresolar.nl
website: www.puresolar.nl