EnergieLoketten weer open vanaf zaterdag 12 juni

Nu de overheid de coronamaatregelen versoepelt, gaan ook de EnergieLoketten van KempenEnergie weer open. Dat betekent dat alle Kempenaren vanaf zaterdag 12 juni weer bij onze EnergieLoketten terecht kunnen met vragen over energiebesparende maatregelen en de mogelijkheden voor duurzame energieopwekking. Onze vrijwilligers staan je graag te woord op zaterdagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur op één van de vier loketten in de Kempen.

Hoe kun je energie besparen, wat zijn goede alternatieven voor verwarming met aardgas, hoeveel zonnepanelen kunnen er op mijn dak en wat is de beste stap als je cv-ketel het begeeft? Wie een rondje maakt via Google komt veel informatie tegen, vaak zie je door de bomen het bos niet meer.

Bij onze EnergieLoketten wijzen onze EnergieGidsen jou gratis de weg in het woud van energiebesparende maatregelen en de mogelijkheden voor energieopwekking dichtbij huis. Geïnteresseerden kunnen terecht bij onze verschillende EnergieLoketten in De Kempen: in de bibliotheek van Eersel, Bladel, Bergeijk en in het oude Raadhuis van Oirschot. De adressen van onze loketten en meer informatie vind je op www.kempenenergie.nl

Wil jij inzicht krijgen in de mogelijkheden die voor jouw woonsituatie het beste zijn, kom dan vrijblijvend naar onze EnergieLoketten. Tip: neem je gas en elektriciteit verbruik mee naar het loket. We houden uiteraard rekening met de RIVM-richtlijnen.