Publicatie

Energieafspraak

5 februari 2024

Als je vragen hebt over isolatie, zonnepanelen, ventilatie of warmtepompen kun je daarvoor terecht bij het EnergieLoket van KempenEnergie. Intussen al meer dan 10 jaar. Elke zaterdagmorgen van 10 tot 12 uur kun je er binnen lopen, maar je kunt je vraag ook stellen via de email of telefoon. Veel inwoners van de Kempen hebben in al die jaren met veel waardering gebruikt gemaakt van deze dienst van KempenEnergie.
De tijd staat echter niet stil en we willen onze dienstverlening steeds verbeteren. Daarom gaan we de mogelijkheid bieden om het EnergieLoket op afspraak te bezoeken. Wij weten dan dat je komt en met welke vraag. Onze energiegidsen kunnen je dan beter voorbereid te woord staan en hebben daar ruim de tijd voor. Dus vanaf 1 maart 2024 EnergieLoket op afspraak. Behalve de eerste zaterdag van de maand. Dan is er nog steeds een vrije inloop.

Een afspraak maken gaat via onze website. Daar vind je hiervoor een knop en als je die aanklikt, wijst het zichzelf. Kies een locatie (we zitten in Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel), een datum en een tijdvak en beschrijf even kort je vraag of vragen. Onze energiegidsen ontvangen u dan met koffie en onafhankelijke antwoorden.

Deze energiegidsen zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden om energie te besparen, terug te winnen en duurzaam op te wekken. Ze hebben daarvoor cursussen gevolgd en maken gebruik van ervaringen uit hun werk (veel hebben een technische achtergrond) of de maatregelen die ze thuis hebben genomen. Ze zijn gepassioneerd en kundig en willen graag anderen helpen.

Heb je vragen over het na-isoleren van een spouwmuur of over hoge temperatuur warmtepompen, subsidies of thuisbatterijen, kom naar het EnergieLoket. Loop binnen (de locaties staan op de website), maak een afspraak, stuur een email (energieloket@kempenenergie.nl) of bel (06 16906264; als we niet opnemen, bellen we snel terug).