Energiemonitoring

Nieuwe energiemonitoringdienst

KempenEnergie start voor de leden een nieuwe Energiemonitoringsdienst, waarbij we een P1 meter en eventueel een meetstekker leveren, installeren, een en ander uitleggen en een week lang meekijken met de resultaten. De apparatuur blijft in je bezit, zodat je ook na deze periode het energieverbruik en de eventuele energieslurpers kunt traceren. Deze dienst is voor leden van KempenEnergie en alleen de aankoopkosten en een kleine onkostenvergoeding worden in rekening gebracht.

We maken gebruik van de Homewizard P1 meter en de Homewizard meetstekker (Energy Socket).

Leden van KempenEnergie kunnen kiezen uit:

  • de P1 stekker + installatie en advies: 50 Euro
  • de P1 stekker + één meetstekker + installatie en advies: 85 Euro
  • als de P1 aansluiting al bezet is door bijvoorbeeld een laadpaal of Eneco Toon, kan optioneel een splitter besteld worden: 115 Euro voor de drie artikelen samen.

Bij oudere slimme meters is een micro USB voeding vereist, indien je deze niet hebt liggen, leveren wij deze voeding mee. (in de loop van 2023 schakelt Homewizard over naar P1 meters met USB-C aansluiting)

 

Zelf bestellen:

Je kunt de materialen ook zelf bestellen en installeren, dus zonder tussenkomst en instructie en monitoring van KempenEnergie. Je hebt dan ook meer keuze. Dit scheelt je 10 tot 15 Euro. Op de volgende pagina gaan we hier nader op in.