Elektrische deelauto’s

In Oirschot in een elektrische deelauto? Dat kan! Lees hier alles over de deelauto’s en hoe je je kunt aanmelden.

Bij KempenEnergie kunt u gebruik maken van elektrische deelauto’s. Onze auto’s staan in Oirschot. Vooral als u uw eigen auto niet zo vaak gebruikt is het interessant om deze van de hand te doen en onze elektrische deelauto te gaan gebruiken. Het is goedkoper, beter voor het milieu, zorgt voor minder auto’s in het straatbeeld en voor minder parkeerdrukte. Voor onze deelauto’s werken we samen met OnzeAuto.

Je hoeft geen dure elektrische auto aan te schaffen om er eentje te kunnen rijden. Onze deelauto’s zijn de oplossing. Geen zorgen over brandstofkosten, belasting, verzekering, onderhoud en aanschafprijs. Want met een deelauto weet je precies wat je betaalt, elke maand weer. En dat is in veel gevallen een stuk voordeliger dan een eigen (tweede) auto. En een elektrische auto helpt ook nog het milieu. Wil je precies weten wat het je kost? Kijk hier. Wil je weten wat je eigen auto kost? Kijk hier.

Om gebruik te kunnen maken van onze elektrische deelauto’s moet je je aanmelden via de site van OnzeAuto.   Binnen een werkdag kun je al rijden.

Alles werkt via een app. Het reserveren van de auto, het openen en afsluiten van de auto, het starten en na afloop het afsluiten van de reservering. Geen gedoe met sleutels en zo. Je kunt de auto ophalen bij de vaste standplaats, bij een laadpaal. Daar moet je de auto na afloop ook weer parkeren.

Kijk hier voor de meest gestelde vragen.

Inwoners in Oirschot kunnen gebruik maken van een Hyundai Kona. Deze staat bij op het parkeerterrein tegenover Zorgcentrum Sint Joris (St. Jorisstraat 2)

Er zijn vier abonnementen, afhankelijk van hoeveel je denkt te gaan rijden. Daarnaast is er een introductieabonnement om het te proberen. Je kiest gewoon wat het beste bij jou past. Kijk hier. Wil je weten wat je eigen auto kost? Kijk hier.

Ben, of word, je lid van KempenEnergie? Dan krijg je gratis €25 rij-tegoed om de deelauto’s uit te proberen.

KempenEnergie wil ook graag in andere dorpskernen binnen de vijf Kempengemeenten starten met elektrische deelauto’s. Wil je graag meedoen, geef je belangstelling dan aan per mail aan DeelAuto@KempenEnergie.nl. Er zijn ongeveer 7-10 deelnemers buurtgenoten nodig om een deelauto te kunnen plaatsen.

Om gebruik te kunnen maken van onze elektrische deelauto’s moet je je aanmelden via de site van OnzeAuto.  Binnen een werkdag kun je al rijden.