2e editie Energie Expo KempenEnergie

Op zaterdag 21 mei 2022 organiseert Vereniging KempenEnergie in samenwerking met Gemeente Bergeijk en Rabobank de Kempen haar tweede Energie@Wonen Expo voor inwoners uit de Kempen. De Energie Expo zal plaats vinden op “t Hof plein te Bergeijk.

De Energie@Wonen Expo wordt gehouden van 10.00 tot 16.00 uur en omvat stands van bedrijven uit de regio die iets kunnen betekenen bij de verduurzaming van woningen, energie opwekken en energie opslag. Tijdens deze dag worden lezingen gehouden, zorgen wij voor een verassende publiekstrekker en interessante bezigheden voor de jeugd in samenwerking met de Ontdekfabriek. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een hapje en drankje en gezelligheid.

De Energiegidsen van KempenEnergie zijn aanwezig om vragen van inwoners te beantwoorden. Zij geven inwoners inzicht in de samenhang van systemen en wat in hun specifieke woonsituatie de belangrijkste stappen zijn om te nemen. De Energie loketten in de andere gemeenten zullen die dag dan ook gesloten zijn.

Meer informatie staat op de speciale Expo pagina, www.kempenenergie.nl/expo

Bedrijven die mee willen doen aan de Energie Expo kunnen zich nog aanmelden via het mailadres: info@kempenenergie.nl onder vermelding van Expo 2022.

Kijk voor een sfeerimpressie van de vorige editie op de website van KempenEnergie.